Letošnji 10. Uniorjev tek bo v nedeljo, 23. junija, doživel jubilejno izvedbo. Izkoristite priložnost za brezplačno pripravo na 12. Konjiški maraton!

Organizacijska ekipa Konjiškega maratona že trdo dela, da za vas na Rogli pripravi jubilejni 10. Uniorjev tek, kot povsem brezplačno pripravo na Konjiški maraton z bogatimi nagradami. Brezplačne prijave so že odprte! Komaj že čakamo, da se ponovno podamo na traso po mehkih pohorskih planjah, v družbi dišečih zimzelenih smrek na blagodejnem zraku klimatskega zdravilišča Rogla.

Istočasno z 10. Uniorjevim tekom bo na Rogli potekal tudi Uniorjev družinski dan, kjer bo igral zabavni kvintet S.O.S., ki je vedno pripravljen na poskočno zabavo.

Kdaj in kje?

Dobimo se v nedeljo, 23. junija, ob 11. uri, na vrhu Planje na Rogli.

Brezplačno se prijavite danes na spletu, na dan dogodka pa se zgolj oglasite se v prijavnici, kjer boste prevzeli startno številko. Prijavite se sicer lahko tudi na dan dogodka na licu mesta, vendar je spletna prijava seveda hitrejša.

Poleg plastenke vode, ki ob prihodu v cilj čaka vsakega udeleženca, bo vsak tekač prejel tudi v Sloveniji izdelano bio beljakovinsko ploščico Trail Nutrition z okusom kakava in lešnika, brez glutena in mlečnih izdelkov. Okusen, zdrav in hranljiv prigrizek je najboljša nagrada vašim mišicam ob uspešno pretečeni ciljni črti.

Privlačne nagrade za prva tri mesta v ženski in moški kategoriji vas seveda čakajo kljub temu, da je tek brezplačen:

  1. vikend najem bungalova na Rogli,
  2. Uniorjevo ročno orodje za moške in masaža v Wellnessu Idila za ženske,
  3. startnina za 12. Konjiški maraton, ki bo 29. septembra.