Ugodnejšim, skupinskim in prijavam, ki prejmejo največje darilo do zdaj, vsestranski nahrbtnik JOMA, so šteti dnevi: potekajo le še do tega petka, 1. septembra.

Nahrbnik JOMA za vse ki boste poravnali prijavnino do 1. 9. 2023

Vsi, ki se boste do 1. 9. 2023 prijavili in poravnali prijavnino, boste na 11. Konjiškem maratonu tekli ugodneje in v paketu prejeli tudi nahrbtnik. Po tem datumu se cena posamične prijave dvigne, skupinske prijave se zaprejo, v darilnem paketu pa žal ne bo krasnega nahrbtnika JOMA, ki velja za naše največje darilo doslej.

V izogib slabi volji bi vas radi posebej prijazno opomnili, da bosta dvig cene in odsotnost nahrbtnika veljala tudi za tiste, ki so bili prijavljeni že pred 1. septembrom, pa startnine niso poravnali.

Kaj morate storiti?

Le prijavite se in poravnajte prijavnino do 1. septembra.

Polagamo na srce:
Prijave uradno zapiramo 8. septembra, vendar se lahko zaradi omejenega števila 1.500 tekačev predčasno zaprejo. Glede na trenutno stanje prijav kaže, da bomo prijave predčasno zaprli tudi letos, zato s prijavo in plačilom pohitite. Status vaše prijave lahko kadarkoli preverite na naši spletni strani. Stanje je osveženo na vsakih nekaj dni.

Najboljši čas za prijavo je ZDAJ.

#maratonzdušo

Še kakšne ugodnosti?

  1. Najštevilčnejša tekaška skupina prejme obisk Poti med krošnjami Pohorje za 50 oseb.
  2. Nagradna igra na Facebooku: izžrebali bomo dva srečneža, ki prejmeta vsak svoje kosilo za 2 osebi v Gostišču Smogavc!
  3. Ste že pokukali v darilni paket Konjiškega maratona? Preverite tudi ugodnosti za tekače.