Na današnjo nedeljo smo za Uniorjev tek naročili sonček, ki je kot nalašč privabljal tekače, da na Roglo pobegnejo pred vročino. Startna linija 9. Uniorjevega teka, ki ga v brezplačni obliki tekačem omogoča podjetje Unior, je napolnilo več kot 100 tekačev, ki so se potegovali za bogate nagrade.

 

Hkrati z Uniorjevim tekom je na Rogli potekal še Kovaški piknik, tako da je bil velik šotor na vrhu Planje poln razigranih obiskovalcev, med katerimi so številni zaploskali tekačem Uniorjevega teka.

Med absolutne zmagovalce letošnje tekme sta stopili novi imeni, in sicer Matej Letojne (00:16:04) in lani drugouvrščena Breda Škedelj (00:19:53), ki sta prejela vsak svoj vikend najem bungalova na Rogli. Na drugem mestu sta bila Jan Kramer v moški in Neža Videnšek v ženski kategoriji, ki sta bila lani oba na tretjem mestu. Kramer je prejel Uniorjev set orodja, Videnšek pa masažo v Wellnessu Idila v Termah Zreče. Tretje mesto sta zasedla David Videnšek in domačinka Renata Vetrih, ki pa sta prejela vsak svojo brezplačno startnino za Konjiški maraton.

Ostale rezultate preverite tukaj:

REZULTATI 2023

Tekaška nedelja na Rogli je tudi letos predstavljala odlično pripravo na zdaj že najstniški 11. Konjiški maraton.

Iskrene čestitke zmagovalcem in velik poklon vsem tekačem!

Foto: Jan Esih