Kot veste, je Konjiški maraton znan po sloganu Maraton z dušo, kar se kaže tudi v darilnem paketu, ki je vreden več od prijavnine. Razkrivamo nov del darilnega paketa.

Do zdaj smo izvedeli, da bo tekače 10. Konjiškega maratona v paketu pričakalo naslednje:

  • tekaška majica JOMA živahne modre barve (za vse tekače, ki prijavnino poravnajo do 1. septembra),
  • pršilka naravnega hidrolata melise z Zeliščnega vrta Majnika (za prvih 1.000 tekačev),
  • kupončki ugodnosti Turistične destinacije Rogla-Pohorje za vse tekače, ki vključujejo brezplačen vstop v Žičko kartuzijo, brezplačen vstop v Center Noordung, vstop v Muzej ozkotirne železniške proge po principu 1+1 GRATIS in dnevni najem e-kolesa z vstopnico na Pot med krošnjami Pohorje 50 % ugodneje.

Čas je, da razkrijemo novi del paketa.

Prav VSI tekači jubilejnega 10. Konjiškega maratona prejmejo 0,5-litrsko pločevinko brezalkoholnega radlerja z okusom grenivke ali limone znamke Clausthaler.

Nemško brezalkoholno pivo Clausthaler je prvo in največkrat odlikovano brezalkoholno pivo na svetu, ki ga pri nas zastopa podjetje PETLJA, d.o.o.

V teh dneh na Facebook strani Konjiškega maratona najdete tudi nagradno igro za cel plato tega osvežilnega brezalkoholnega piva. Srečno!

Radler z okusom grenivke ali limone Clausthaler

Nagradna igra!

V teh dneh na Facebook strani Konjiškega maratona najdete tudi nagradno igro za cel plato tega osvežilnega brezalkoholnega piva. Srečno!

Na 10. Konjiški maraton pa se le prijavite čim prej in si zagotovite celoten darilni paket.