Pogosta vprašanja

Odgovorili smo vam na nekaj najbolj pogostih vprašanj glede Konjiškega maratona.

Seveda!

Za nakup izpolnite elektronski  obrazec za oddajo naročila ali nam pišite na teci@konjiskimaraton.si.

V mailu zapišite število darilnih bonov, ki jih želite kupiti in vaše podatke za dostavo (ime, priimek ter naslov). Preko elektronske pošte boste nato prejeli potrdilo o naročilu in navodila za plačilo.

Bon vam bomo po prejetem plačilu poslali v elektronski ali fizični obliki.

PODARI BON

Prijave sprejemamo na spletni strani www.konjiskimaraton.si do datuma, navedenega v aktualnem razpisu, oz. do zapolnitve prijav. Upoštevane bodo le tiste prijavnice, ki bodo izpolnjene preko spletne prijave, prijava pa se šteje kot uspešna šele, ko je tudi plačana.

Po izvedbi prijave preko spletnega obrazca boste po e-pošti najkasneje v roku dveh ur prejeli potrditveno e-sporočilo z navodili za izvedbo plačila z ustreznim sklicem. Prijavnino poravnate z obrazcem UPN na v elektronskem sporočilu navedeni TRR. Uporabniki mobilne banke lahko plačate s skeniranjem QR kode v e-sporočilu.

SEZNAM PRIJAV

Prosimo, da potrditveno sporočilo pazljivo preberete in shranite, da boste morebitne napake lahko kadarkoli do zaprtja prijav popravili na povezavi iz tega sporočila.

Če potrditvenega elektronskega sporočila ne prejmete, pomeni, da ste ob prijavi navedli napačen elektronski naslov ALI da ste elektronsko sporočilo prejeli pod zavihek Promocije ALI pa v vsiljeno pošto.

Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov. Če želite račun na podjetje, pri prijavi zgolj vpišite davčno številko podjetja, ostali podatki pa se bodo izpolnili sami na podlagi davčnih evidenc.

Skupino tvori najmanj 10 tekačev – lahko so različnega spola, starosti, tečejo lahko na različne dolžine in izberejo lahko različne prijave. Prijavite se sicer lahko tudi skupine, manjše od 10 članov, vendar vaša prijava ni cenovno ugodnejša od posamične, pa tudi brezplačne prijavnine vam ne pripadajo.

Za uspešno prijavo skupine po ceni skupinske prijave morate plačati startnino za vseh (vsaj) 10 tekačev naenkrat. Prijave skupin z manj kot 10 tekači bodo obračunane po ceni posamične prijave, ki velja v tistem časovnem obdobju. Obstoječi prijavljeni skupini se lahko vedno do zaprtja prijav naknadno pridružijo še dodatni člani. Ko bo skupina tvorila več kot 10 tekačev, bo cena avtomatsko obračunana po ceni skupinske prijave, ki velja v aktualnem prijavnem pbdobju. Prijavi jih lahko vodja skupine na povezavi, ki jo je prejel v potrditvenem mailu po prijavi svoje skupine na elektronskem obrazcu na strani Konjiškega maratona.

Skupinska prijava je mogoča od datuma, navedenega v aktualnem razpisu, naprej. Vsem članom skupine, ki v tem času plačajo prijavnino, pripadajo ugodnosti, ki so objavljene na podstrani skupinska prijava.

Vodje skupin lahko z le nekaj kliki dostopate do kratkega pregleda prijav in plačil. Izvozite si lahko tudi seznam vseh tekačev (pdf), na katerem si lahko vodite svojo evidenco.

Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov. Če želite račun na podjetje, pri prijavi zgolj vpišite davčno številko podjetja, ostali podatki pa se bodo izpolnili sami na podlagi davčnih evidenc.

PRIJAVI SKUPINO

Plačilo za udeležbo na Konjiškem maratonu izvedete s položnico UPN v fizični ali elektronski obliki, uporabniki mobilne banke lahko pa plačilo opravite kar s skeniranjem QR kode, ki ste jo prejeli v potrditvenem e-sporočilu.

1. korak: Po elektronski oddaji prijavnice na Konjiški maraton boste na svoj kontaktni e-naslov prejeli potrditveno sporočilo o prijavi in vsa potrebna navodila za plačilo startnine.

2. korak: Skenirajte QR kodo oz. izpolnite položnico UPN v fizični ali elektronski obliki. Vanjo vnesete podatke, ki ste jih z naše strani prejeli na svoj e-naslov. Izvedite plačilo v elektronski banki ali fizično na enem od mest, kjer je mogoče izvesti plačila položnic.

Koda namena: OTHR
Namen plačila: ime priimek in leto rojstva / ime skupine
Znesek: aktualna višina prijavnine
IBAN: SI56 6100 0000 5449 322 (račun odprt pri banki Delavska hranilnica)
BIC: HDEL SI 22
Referenca: unikatno referenco plačila
Prejemnik: ŠD Konjiški maraton, Ulica Toneta Melive 8a, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija

Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov. Če želite račun na podjetje, pri prijavi zgolj vpišite davčno številko podjetja, ostali podatki pa se bodo izpolnili sami na podlagi davčnih evidenc.

Dodatne informacije: +386 51 655 900.

Potrdilo za prevzem startne številke prejmete najkasneje do petka pred Konjiškim maratonom na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob prijavi.

Prevzem startne številke bo mogoč le ob predložitvi kopije potrditvenega elektronskega sporočila s startno številko. Potrdilo lahko pokažete tudi na svojem mobilnem telefonu.

Podrobna navodila tekačem za udeležbo na maratonu bodo poslana v tednu pred maratonom na vaš elektronski naslov.

Račun prejmete po koncu maratonu na vaš elektronski naslov.

Traso lahko v svoji prijavi do zaprtja prijav popravite sami, in sicer na povezavi, ki ste jo prejeli v potrditvenem mailu po prijavi.

Če ste prijavljeni v skupino, lahko to na enak način ureja vaš vodja skupine.

Lahko, vse podatke v svoji prijavi lahko namreč do zaprtja prijav popravite sami, in sicer na povezavi, ki ste jo prejeli v potrditvenem mailu po prijavi.

Če ste prijavljeni v skupino, lahko to na enak način ureja vaš vodja skupine.

Odjava in vračilo prijavnine brez zdravniškega potrdila sta mogoča le do 31. avgusta. Po tem datumu so odjave mogoče le ob predložitvi zdravniškega potrdila. Zadnji dan za vložitev zahtevka za vračilo prijavnine z zdravniškim potrdilom je prvi torek po Konjiškem maratonu. V obeh primerih se zaračunajo administrativni stroški v višini 10 €. 

Za podrobnosti nam pišite na naš e-naslov teci@konjiskimaraton.si.

Spremembe startnih številk po zaprtju prijav žal ne moremo več upoštevati. Udeležba na teku pod drugim imenom je izjemno nezaželena, saj prinaša kopico težav pri merjenju rezultatov. V primeru, da tekač teče pod drugim imenom, smo ga zato primorani diskvalificirati.

Vse spremembe velikosti majice je mogoče urejate v svoji prijavi do zaprtja prijav, in sicer na povezavi, ki ste jo prejeli v potrditvenem mailu po prijavi. Če ste prijavljeni v skupino, lahko to na enak način ureja vaš vodja skupine.

Sprememb, ki niso oddane pravočasno, žal ni več mogoče upoštevati.

Niste prepričani o svoji velikosti? Poiščite nasvet v našem vodniku po velikosti.