Pogosta vprašanja

Odgovorili smo vam na nekaj najbolj pogostih vprašanj glede Konjiškega maratona.

Seveda!

Za nakup izpolnite elektronski obrazec za oddajo naročila ali nam pišite na teci@konjiskimaraton.si.

V mailu zapišite število darilnih bonov, ki jih želite kupiti in vaše podatke za dostavo (ime, priimek ter naslov). Preko elektronske pošte boste nato prejeli potrdilo o naročilu in navodila za plačilo.

Bon vam bomo po prejetem plačilu poslali v elektronski ali fizični obliki.

  Za oddajo priporočamo uporabo brskalnika Chrome ali Firefox.

  Elektronski obrazec za oddajo naročila:
  Vrsta bona:

  Cena: 25 €/bon. Vključuje:
  elektronski bon za prijavo na 9. Konjiški maraton za eno osebo.
  Bon bo poslan na e-naslov plačnika. Bon je mogoče tudi natisniti. Predviden prejema e-bona je isti delovni dan.
  Cena: 26 €/bon. Vključuje:
  tiskan bon za prijavo na 9. Konjiški maraton za eno osebo.
  Bon bo poslan na naslov plačnika po navadni pošti (Pošta Slovenije). Predviden rok pošiljanja je 3 delovne dni.

  Izgled bona:

  Število bonov:

  Bon vam lahko tudi personaliziramo!

  Želim in dovolim obdelavo svojih osebnih podatkov:

  Prijave sprejemamo na spletni strani www.konjiskimaraton.si do datuma, navedenega v aktualnem razpisu, oz. do zapolnitve prijav. Upoštevane bodo le tiste prijavnice, ki bodo izpolnjene preko spletne prijave, prijava pa se šteje kot uspešna šele, ko je tudi plačana.

  Po izvedbi prijave preko spletnega obrazca boste po elektronski pošti najkasneje v roku dveh ur prejeli potrditveno elektronsko sporočilo z navodili za izvedbo plačila z ustreznim sklicem. Plačilo boste izvedli na TRR s številko SI56 6100 0000 5449 322.

  Prosimo, da potrditveno elektronsko sporočilo pazljivo preberite in nam morebitne napake sporočite po elektronski pošti na naslov teci@konjiskimaraton.si.

  Če potrditvenega elektronskega sporočila ne prejmete, pomeni, da ste ob prijavi navedli napačen elektronski naslov ALI da ste elektronsko sporočilo prejeli pod zavihek Promocije ALI pa v vsiljeno pošto.

  Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov.

  Skupino tvori najmanj 10 tekačev – lahko so različnega spola, starosti, tečejo lahko na različne dolžine in izberejo lahko različne prijave.

  Za uspešno prijavo skupine morate plačati startnino za vseh (vsaj) 10 tekačev naenkrat – samostojno plačilo prijavnine posameznih članov skupine namreč ni mogoče. Obstoječi, prijavljeni skupini, pa se lahko naknadno pridružijo še dodatni člani. Ti se lahko v skupino prijavijo posamezno, po ceni, ki velja v aktualnem prijavnem obdobju.

  Skupinska prijava bo mogoča od datuma, navedenega v aktualnem razpisu, naprej. Vsem članom skupine, ki v tem času plačajo prijavnino, pripadajo ugodnosti, ki so objavljene na podstrani skupinska prijava.

  Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov.

  Plačilo za udeležbo na Konjiškem maratonu izvedete s položnico UPN v fizični ali elektronski obliki.

  1. korak: Po elektronski oddaji prijavnice na Konjiški maraton boste na svoj kontaktni e-naslov prejeli potrditveno sporočilo o prijavi in vsa potrebna navodila za plačilo startnine.

  2. korak: Izpolnite položnico UPN v fizični ali elektronski obliki. Vanjo vnesete podatke, ki ste jih z naše strani prejeli na svoj e-naslov. Izvedite plačilo v elektronski banki ali fizično na enem od mest, kjer je mogoče izvesti plačila položnic.

  Koda namena: OTHR
  Namen plačila: ime priimek in leto rojstva / ime skupine
  Znesek: aktualna višina prijavnine
  IBAN: SI56 6100 0000 5449 322 (račun odprt pri banki Delavska hranilnica)
  BIC: HDEL SI 22
  Referenca: unikatno referenco plačila
  Prejemnik: ime in naslov prejemnika

  Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov.

  Dodatne informacije: +386 51 655 900.

  NOVOST 2020!

  Zardi posebnih ukrepov za zmanjševane širjenja COVID-19 boste vsi tekači v letošnjem letu startne številke in majice prejeli po pošti na vaš naslov oddan ob prijavi. Osebnega prevzema tako ne bo!

  Darilni paket pa boste vsi tekaši prejeli ob prihodu v cilj.

  Podrobna navodila za udeležno na maratonu bodo poslana v tednu pred maratonom na vaš elektronski naslov.

  Račun prejmete po koncu maratonu na vaš elektronski naslov.

  STARO
  Potrdilo za prevzem startne številke prejmete najkasneje do petka pred Konjiškim maratonom na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob prijavi.

  Prevzem startne številke bo mogoč le ob predložitvi kopije potrditvenega elektronskega sporočila s startno številko. Potrdilo lahko pokažete tudi na svojem mobilnem telefonu.

   

  Paketna prijava na 6. Konjiški maraton in na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton.

  Paketna prijava pomeni, da ste se hkrati prijavili na 6. Konjiški maraton in na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton. Prijave potekajo do 13. 9. 2018. Cena paketne prijave je 55 €.

  V prijavo je vključena startnina za Konjiški maraton in startnina za Volkswagen 23. Ljubljanski maraton.

  Tekači, ki izberete paketno prijavo, boste na startni listi Konjiškega maratona objavljeni v roku 5 dni po prijavi. V razdelku »trasa LJ« bo zapisana izbrana trasa, prijavljena na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu. Na startni listi Volkswagen 23. Ljubljanskega maratona pa boste objavljeni po 22. 9. 2018, v razdelku »klub« bo pripis Konjiški maraton.

  Vse informacije, vezane na Konjiški maraton, boste na svoj kontaktni e-naslov prejemali s strani Konjiškega maratona od datuma prijave naprej. Vse informacije, vezane na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton pa boste na svoj kontaktni e-naslov prejemali s strani organizatorjev Volkswagen 23. Ljubljanskega maratona po 22. 9. 2018. Za udeležbo na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu veljajo pogoji, objavljeni v razpisu Volkswagen 23. Ljubljanskega maratona.