Pogosta vprašanja

Odgovorili smo vam na nekaj najbolj pogostih vprašanj glede Konjiškega maratona.

Seveda!

Za nakup izpolnite elektronski obrazec za oddajo naročila ali nam pišite na teci@konjiskimaraton.si.

V mailu zapišite število darilnih bonov, ki jih želite kupiti in vaše podatke za dostavo (ime, priimek ter naslov). Preko elektronske pošte boste nato prejeli potrdilo o naročilu in navodila za plačilo.

Bon vam bomo po prejetem plačilu poslali v elektronski ali fizični obliki.

PODARI BON

Prijave sprejemamo na spletni strani www.konjiskimaraton.si do datuma, navedenega v aktualnem razpisu, oz. do zapolnitve prijav. Upoštevane bodo le tiste prijavnice, ki bodo izpolnjene preko spletne prijave, prijava pa se šteje kot uspešna šele, ko je tudi plačana.

Po izvedbi prijave preko spletnega obrazca boste po elektronski pošti najkasneje v roku dveh ur prejeli potrditveno elektronsko sporočilo z navodili za izvedbo plačila z ustreznim sklicem. Plačilo boste izvedli na TRR s številko SI56 6100 0000 5449 322.

SEZNAM PRIJAV

Prosimo, da potrditveno elektronsko sporočilo pazljivo preberite in nam morebitne napake sporočite po elektronski pošti na naslov teci@konjiskimaraton.si.

Če potrditvenega elektronskega sporočila ne prejmete, pomeni, da ste ob prijavi navedli napačen elektronski naslov ALI da ste elektronsko sporočilo prejeli pod zavihek Promocije ALI pa v vsiljeno pošto.

Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov.

Skupino tvori najmanj 10 tekačev – lahko so različnega spola, starosti, tečejo lahko na različne dolžine in izberejo lahko različne prijave.

Za uspešno prijavo skupine morate plačati startnino za vseh (vsaj) 10 tekačev naenkrat – samostojno plačilo prijavnine posameznih članov skupine namreč ni mogoče. Obstoječi, prijavljeni skupini, pa se lahko naknadno pridružijo še dodatni člani. Ti se lahko v skupino prijavijo posamezno, po ceni, ki velja v aktualnem prijavnem obdobju.

Skupinska prijava bo mogoča od datuma, navedenega v aktualnem razpisu, naprej. Vsem članom skupine, ki v tem času plačajo prijavnino, pripadajo ugodnosti, ki so objavljene na podstrani skupinska prijava.

Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov.

PRIJAVI SKUPINO

Plačilo za udeležbo na Konjiškem maratonu izvedete s položnico UPN v fizični ali elektronski obliki.

1. korak: Po elektronski oddaji prijavnice na Konjiški maraton boste na svoj kontaktni e-naslov prejeli potrditveno sporočilo o prijavi in vsa potrebna navodila za plačilo startnine.

2. korak: Izpolnite položnico UPN v fizični ali elektronski obliki. Vanjo vnesete podatke, ki ste jih z naše strani prejeli na svoj e-naslov. Izvedite plačilo v elektronski banki ali fizično na enem od mest, kjer je mogoče izvesti plačila položnic.

Koda namena: OTHR
Namen plačila: ime priimek in leto rojstva / ime skupine
Znesek: aktualna višina prijavnine
IBAN: SI56 6100 0000 5449 322 (račun odprt pri banki Delavska hranilnica)
BIC: HDEL SI 22
Referenca: unikatno referenco plačila
Prejemnik: ŠD Konjiški maraton, Ulica Toneta Melive 8a, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija

Račun prejmete po maratonu na vaš elektronski naslov.

Dodatne informacije: +386 51 655 900.

Potrdilo za prevzem startne številke prejmete najkasneje do petka pred Konjiškim maratonom na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob prijavi.

Prevzem startne številke bo mogoč le ob predložitvi kopije potrditvenega elektronskega sporočila s startno številko. Potrdilo lahko pokažete tudi na svojem mobilnem telefonu.

Podrobna navodila tekačem za udeležbo na maratonu bodo poslana v tednu pred maratonom na vaš elektronski naslov.

Račun prejmete po koncu maratonu na vaš elektronski naslov.

Traso lahko zamenjate za katero koli drugo, če želena trasa še nima zapolnjenih vseh razpisanih tekaških mest. To lahko storite najkasneje do zaprtja prijav, tako da pišete na naš e-naslov teci@konjiskimaraton.si. Sporočite nam svoje ime in priimek ter na kateri trasi bi želeli teči.

Odjava in vračilo prijavnine brez zdravniškega potrdila sta mogoča le do 31. avgusta. Po tem datumu so odjave mogoče le ob predložitvi zdravniškega potrdila. Zadnji dan za vložitev zahtevka za vračilo prijavnine z zdravniškim potrdilom je prvi torek po Konjiškem maratonu. V obeh primerih se zaračunajo administrativni stroški v višini 10 €. 

Če se odločite, da bo namesto vas tekel nekdo drug, nam morate spremembo javiti najkasneje do zaprtja prijav. V sporočilu, ki ga pošljete na naš e-naslov teci@konjiskimaraton.si, nam sporočite svoje podatke in podatke tekača, ki bo tekel namesto vas (ime, priimek, spol, datum rojstva, trasa, telefonska številka, e-naslov, velikost majice). Če bi želeli teči na drugi trasi in je ta že zapolnjena, menjava trase žal ni mogoča. Velikost majice novega tekača in model glede na spol bomo upoštevali le, če nam spremembo javite najkasneje 30 dni pred maratonom. Vse ostale spremembe bomo upoštevali do zaprtja prijav in bodo vidne tudi na startni številki. Po zaprtju prijav spremembe žal niso več mogoče.

Sprememb na startnih številk po zaprtju prijav žal ne moremo več upoštevati. Udeležba na teku pod drugim imenom je izjemno nezaželena, saj prinaša kopico težav pri merjenju rezultatov. V primeru, da tekač teče pod drugim imenom, smo ga zato primorani diskvalificirati.

Vse spremembe velikosti majice je mogoče upoštevati do 30 dni pred maratonom. Spremembo nam sporočite na elektronski naslov teci@konjiskimaraton.si. Kasneje sprememb žal ni več mogoče upoštevati.