Pogosta vprašanja

Odgovorili smo vam na nekaj najbolj pogostih vprašanj glede Konjiškega maratona.

Podarite Darilni bon za Konjiški maraton.

Za nakup izpolnite elektornski obrazec za oddajo naročiča ali nam pišite na teci@konjiskimaraton.si.

V mailu zapišite število darilnih bonov, ki jih želite kupiti in vaše podatke za dostavo (ime, priimek ter naslov). Preko elektronske pošte boste nato prejeli potrdilo o naročilu in navodila za plačilo.

Bon vam bom po prejetem plačilu poslali v elektronski ali fizični obliki.

Elektronsko naročilo bona trenutno ni mogoče.

Prijave sprejemamo na spletni strani www.konjiskimaraton.si najkasneje do 20. 9. 2019. Upoštevane bodo le tiste prijavnice, ki bodo izpolnjene preko spletne prijave, prijava pa se šteje kot uspešna šele, ko je tudi plačana.

Po izvedbi prijave preko spletnega obrazca boste po elektronski pošti v roku najkasneje dveh ur prejeli potrditveno elektronsko sporočilo z navodili za izvedbo plačila z ustreznim sklicem. Plačilo boste izvedli na TRR s številko SI56 6100 0000 5449 322.

Prosimo, da potrditveno elektronsko sporočilo pazljivo preberite in nam morebitne napake sporočite po elektronski pošti na naslov teci@konjiskimaraton.si.

Če potrditvenega elektronskega sporočila ne prejmete, pomeni, da ste ob prijavi navedli napačen elektronski naslov ALI da ste elektronsko sporočilo prejeli pod zavihek Promocije ALI pa v vsiljeno pošto.

Skupino tvori najmanj 10 tekačev – lahko so različnega spola, starosti, tečejo lahko na različne dolžine in izberejo lahko različne prijave – znotraj ene skupine lahko posamezni tekači torej izberejo tudi paketno prijavo na Konjiški in Ljubljanski maraton.

Za uspešno prijavo skupine morate plačati startnino za vseh (vsaj) 10 tekačev naenkrat – samostojno plačilo prijavnine posameznih članov skupine namreč ni mogoče. Obstoječi, prijavljeni skupini, pa se lahko naknadno pridružijo še dodatni člani. Ti se lahko v skupino prijavijo posamezno, po ceni, ki velja v aktualnem prijavnem obdobju.

Skupinska prijava bo mogoča od 1. 4. 2019 dalje. Vsem članom skupine, ki v tem času plačajo prijavnino, pripadajo ugodnosti, ki so objavljene na podstrani skupinska prijava.

Plačilo za udeležbo na Konjiškem maratonu izvedete s položnico UPN.

1. korak: Po elektronski oddaji prijavnice na Konjiški maraton boste na svoj kontaktni e-naslov prejeli potrditveno sporočilo o prijavi in vsa potrebna navodila za plačilo startnine.

2. korak: Izpolnite UPN položnico. Vanjo vnesete podatke, ki ste jih z naše strani prejeli na svoj e-naslov (kodo namena: OTHR, nemen plačila: ime priimek in leto rojstva / ime skupine, znesek: aktualna višina prijavnine, IBAN: SI56 6100 0000 5449 322 (račun odprt pri banki Delavska hranilnica), BIC: HDEL SI 22,  unikatno referenco plačila, ime in naslov prejemnika). Račun prejmete po maratonu.

Dodatne informacije: +386 51 655 900.

Vaucherji za prevzem oz. potrdilo za prevzem startnih številk, prejmete najkasneje do petka, 27. 9. 2019, na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob prijavi.

Prevzem startne številke bo mogoč le ob predložitvi kopije potrditvenega elektronskega sporočila s startno številko. Potrdilo lahko pokažete tudi na svojem mobilnem telefonu.

Paketna prijava na 6. Konjiški maraton in na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton.

 

Paketna prijava pomeni, da ste se hkrati prijavili na 6. Konjiški maraton in na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton. Prijave potekajo do 13. 9. 2018. Cena paketne prijave je 55 €.

V prijavo je vključena startnina za Konjiški maraton in startnina za Volkswagen 23. Ljubljanski maraton.

Tekači, ki izberete paketno prijavo, boste na startni listi Konjiškega maratona objavljeni v roku 5 dni po prijavi. V razdelku »trasa LJ« bo zapisana izbrana trasa, prijavljena na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu. Na startni listi Volkswagen 23. Ljubljanskega maratona pa boste objavljeni po 22. 9. 2018, v razdelku »klub« bo pripis Konjiški maraton.

Vse informacije, vezane na Konjiški maraton, boste na svoj kontaktni e-naslov prejemali s strani Konjiškega maratona od datuma prijave naprej. Vse informacije, vezane na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton pa boste na svoj kontaktni e-naslov prejemali s strani organizatorjev Volkswagen 23. Ljubljanskega maratona po 22. 9. 2018. Za udeležbo na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu veljajo pogoji, objavljeni v razpisu Volkswagen 23. Ljubljanskega maratona.