Oznaka: Video

[VIDEO] Konjiški maraton 2014 v gibanju

Obsežno galerijo fotografij (upamo, da ste se našli na vsaj eni izmed njih) dopolnjujemo še s sliko v gibanju. Kratek video, ki je nastal v kreativnem fotografskem studiu Fakin vas bo popeljal vse od starta pa do cilja maratona. Fakini so na svoj trak ujeli vaše nasmehe, veselje in korake. Ob ogledu boste imeli občutek, da letite. Ne verjamete? Udobno se namestite, prižgite zvočnike in…uživajte!

Kje boste tekli? Poglejte filmček!

Le še malo in bodo naši dragi tekači tekli po lepi Dravinjski dolini – na 2. Konjiškem maratonu! Naša ekipa vam je pripravila nazoren ogled trase v video obliki, vanj pa so vnesli vse pomembne podatke – označili so kilometre, vodne postaje in okrepčevalnice. Da slučajno ne bo kdo ostal lačen. 😉 V filmčku pa je seveda vidna tudi mestna ploščad, na kateri bo osrednja prireditev. Se je še spomnite od lani? 🙂 Mi že komaj čakamo!

Kratek filmček o 1. Uniorjevem teku

Z lepimi spomini na brezplačno junijsko pripravo na 2. Konjiški maraton, 1. Uniorjev tek na Rogli, smo pripravili video za zamudnike, ki se teka niste uspeli udeležiti, in seveda za vsakega izmed 100 tekačev. Ste v filmčku tudi vi? https://youtu.be/FBME3BnmiPk

Mogoče najdete tudi kakšen znan obraz, saj smo 5-kilometrsko stezo po pohorski planoti premagovali skupaj z vrhunskimi športniki, udeleženci olimpijskih iger v Sočiju, deskarjema Rokom Margučem in Glorijo Kotnik ter nordijskim kombinatorcem Marjanom Jelenkom. Tekla sta tudi priznani atlet, olimpijec in slovenski rekorder v maratonu, Roman Kejžar, in Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport.

Zmagovalce teka so na cilju čakale lepe nagrade, kljub tekmovalni naravi teka pa je bilo vzdušje v slogu filma: sproščujoče, v stiku s podlago pristnih pohorskih travnikov in s pljuči, polnimi gorskega zraka, kakršnega najdemo le nad 1500 metri. 🙂