Konjiški maraton je Maraton z dušo, ki je znan tudi po svoji bogati darilni vrečki, ki presega vrednost prijavnine. AMPAK pozor – pomembno je, da se za darilo na maraton prijavite čim prej!
Tekaška majica JOMA za vse plačane prijave do 4. 9. 2020

Srečen tisti, ki v svojem darilnem paketu najde vrhunsko tekaško majčko znamke JOMA. Dobra novica je, da jo lahko prejme popolnoma vsak tekač, vendar se mora na Konjiški maraton prijaviti in poravnati prijavnino do 4. 9. 2020.

Buteljka vina sivi pinot (0,75 l) Zlati Grič
Zlati grič bo prvim 1000 tekačem podaril buteljko vina sivi pinot (0,75 l) s konjiških gričev, da si lahko nazdravite po preteku ciljne črte.
Čaj iz domače ekološke mešanice zelišč Zeliščnega vrta Majnika
Zeliščni vrt Majnika bo letos prvim 1000 tekačem podaril krepčilni čaj Ob pravem času iz domače ekološke mešanice zelišč – timijana, citronke, žajblja in melise, vzgojenih po načelih biodinamičnega kmetijstva, nabranih na okoliških travnikih, za dobršno mero zdravja, ki ga letos potrebujemo še bolj kot ponavadi.

Vsak tekač bo ob prihodu v cilj prejel tudi srčno spominsko medaljo in seveda topel obrok, ki se bo po tekaškem podvigu zares prilegel, kupon zanj pa vas bo čakal v darilni vrečki.

P. S.: V darilni vrečki boste našli še kaj, kar še nismo razkrili!

Zanimivosti:

Pot med krošnjami Pohorje
Pot med krošnjami Pohorje na Rogli

Najštevilčnejša tekaška skupina prejme izlet na Pot med krošnjami Pohorje (do 50 oseb)! Svojo skupino prijavite tukaj.

Spremljajte tudi FB stran Konjiškega maratona. Kot pravi Maraton z dušo tudi tam pogosto objavimo kakšno nagradno igro, ki polepša dan!