KONČNO! Tekaška skupina Konjiške atletske šole kljub zamiku zaradi epidemije spet odpira svoja vrata vsem tekačem. Čas je, da se spet poženete v gibanje!

S trenerkama Ano in Natalijo boste lahko trenirali vsako sredo, začenši s 3. junijem 2020, in sicer ob 19. uri na atletskem stadionu OŠ Ob Dravinji v Slovenskih Konjicah. Skupaj se bomo spet spravili v pogon in se – seveda – pripravljali na Konjiški maraton, ki bo zadnjo nedeljo v septembru.

Za začetnike in izkušene tekače

Vadili boste ločeno v dveh skupinah, začetni in nadaljevalni, glede na vaše predznanje in fizično pripravljenost. »Premalo« pripravljenih torej ni!

Trening, ki traja 90 minut, bomo razdelili tako:
1. ogrevanje
2. raztezne vaje
3. glavni del treninga
4. iztek
5. rahlo raztezanje

Za vadbo boste odšteli 20 € na mesec, če pa se boste odločili za 4-mesečni paket, ki traja od 3. junija do 23. septembra, pa boste tekli le za 15 € na mesec. Paketna prijava se poravna v enkratnem znesku 60 €.

PRIJAVITE SE ZDAJ!

Dodatne informacije na 064 187 250.

Ste vedeli? Ugodnejša prijava na Konjiški maraton je mogoča le še do 12. junija. Do takrat bo posamična prijava stala 27 €, skupinska pa 24 € na osebo, po tem datumu pa bodo cene poskočile na 30 € pri posamični in 27 € pri skupinski prijavi. Prijavite se!