In vendarle se vrti … Svet namreč, ki se je v času epidemije skorajda ustavil. Z navdušenjem vam sporočamo, da tekaška skupina Konjiške atletske šole, na kateri se med drugim aktivno pripravljamo na Konjiški maraton, ponovno odpira svoja vrata.

Še vedno z optimizmom zremo v prihodnost in verjamemo, da bomo 8. Konjiški maraton konec septembra vendarle lahko izpeljali, zato predvidoma od srede, 20. maja 2020, ponovno odpiramo treninge na Tekaški skupini KAŠ.

Skupine tekačev na treningu bodo številčno omejene, prednost pa bodo imeli tisti, ki se bodo na info@ad-kas.si prijavili prej. Ker v tem trenutku od NIJZ pridobivamo še vse potrebne informacije za izvedbo treningov, vam natančne informacije o kraju, času, načinu in ceni izvedbe treningov sporočimo najkasneje do ponedeljka, 17. maja.

Sprostitev vladnih ukrepov trenutno dopušča le treninge pri Atletski zvezi Slovenije registriranih športnikov. Vsi, ki bi se treninga radi udeležili in pri AZS še niste registrirani, izpolnite prijavnico za registracijo in jo pošljite na elektronski naslov info@ad-kas.si.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 064 187 250.

Ne pozabite na geslo, ki se ga v času epidemije odgovorno držimo: TRENIRAJMO SAMI, DA BOMO SEPTEMBRA TEKLI SKUPAJ. Življenje po epidemiji obstaja in prihaja. Ostati moramo optimistični in ohraniti upanje.

Komaj čakamo, da spet začnemo teči v vaši družbi.