Kaj pravite na prav posebno nagradno igro? Naše vrhunske tekaške majice JOMA so vedno prava uspešnica. Letos že komaj čakamo, da razkrijemo barvo majčke, ki smo jo pripravili tokrat. Jo uganete?

Na Facebook strani Konjiški maraton v tem trenutku poteka nagradna igra Ugani barvo JOMA majčke 8. Konjiškega maratona. Izmed vseh, ki bodo v komentar zapisali pravo barvo, bomo v soboto, 18. 4. 2020, izžrebali srečneža, ki prejme BREZPLAČNO STARTNINO na Konjiški maraton.

KDAJ pa bomo barvo majčke razkrili? + Dodatne nagrade!

Seveda smo pripravili še zabaven trik. 😊 Barvo letošnje majčke bomo razkrili na uradnem treningu Konjiškega maratona: na brezplačni vadbi v živo na Facebook strani Priprave LJMARATON v soboto, 18. 4. 2020, natanko ob 18.00, v sklopu Hervisove serije najboljših.

Takrat pa vas čaka nova priložnost za kar 5 nagrad. Podelili bomo:

  • 3x po eno startnino na 8. Konjiški maraton,
  • paket domačih dobrot znamke Marvita z Ekološke kmetije Lopan,
  • brezplačen vstop na koncert Gibonnija za 2 osebi, ki bo 3. 7. 2020, v Žički kartuziji, v organizaciji Centra za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Ste vedeli?
Vrhunsko tekaško majico JOMA prejme vsak tekač 8. Konjiškega maratona, ki se prijavi najkasneje do 4. septembra. Velja le do zapolnitve vseh 1500 tekaških mest, ki jih je Konjiški maraton lani zaprl že drugič zapored, nazadnje še bolj zgodaj. Prijavite se zdaj.  

PRIJAVA