Tekači Konjiške atletske šole (KAŠ) so letos pohiteli in odprli prijavo za nove člane že danes! 8. maja pa vabijo vse, ki jih tek vsaj malo zanima, da se jim pridružijo. Obljubljajo, da bodo poskrbeli za visoko motivacijo!

Ljudje se težko odločimo, da začnemo z rekreacijo sami. Pridejo dnevi, ko se nam ne ljubi in, če bi tekač bil v tistem trenutku sam, bi se stežka odločil, da gre na trening, tako pa mu tekaška skupina da zagon, da kljub slabemu dnevu pride na trening. Glavni cilj tekaških skupin je v prvi vrsti kvalitetno narediti trening, veliko pa dajo tudi na medsebojne odnose. Zase pravijo, da niso več samo tekaška skupina, ampak kar ena majhna atletska družina.

Pod strokovnim vodstvom trenerjev Natalije, Ane in Roka se boste učili in vadili pravilne tehnike teka ter se skupaj pripravljali za udeležbo na Konjiškem maratonu.

Začetni ali nadaljevalni?

Vadili boste ločeno v dveh skupinah, začetni in nadaljevalni, glede na vaše predznanje in fizično pripravljenost. Takega, ki je »premalo« pripravljen, torej ni! Treningi tekaške skupine bodo potekali na atletskem stadionu OŠ Ob Dravinji vsako sredo ob 19.30. Trening ne odpade niti v slabem vremenu, saj je na voljo telovadnica!

Za vadbo boste odšteli 20 € na mesec, če pa se boste odločili za 5-mesečni paket, ki traja od maja do septembra, pa boste tekli le za 10 € na mesec. Paketna prijava se poravna v enkratnem znesku 50 €.

Če se v KAŠ-evo Tekaško skupino še niste prijavili, pa bi si to želeli, to še vedno lahko storite, tako da izpolnite spletno prijavo ali pa se kakšno sredo ob 19.30 zglasite na atletskem stadionu OŠ Ob Dravinji v Slovenskih Konjicah.

PRIJAVITE SE ZDAJ!