Konjiški maratonci bomo tekli 30. septembra, čas za ugodnejše prijave pa se hitro izteka – do petka, 15. junija, so še mogoče prijave po ceni 26 € za posamično in 23 € za skupinsko prijavo, po tem datumu pa bodo cene poskočile na 29 € za posamično in 26 € za skupinsko prijavo. Ampak POZOR! Prijavite se čim prej, saj letos pričakujemo zapolnitev prijav – sprejmemo ih le 1.500!

 

Še nekaj vam namignemo kot Maraton z dušo:

  1. Skupinske prijave so cenovno ugodnejše, najštevilčnejša skupina pa je nagrajena! Na Konjiškem maratonu skupino tvori 10 tekačev kateregakoli spola, starosti ali tekaške razdalje, najštevilčnejša tekaška skupina pa prejme celo nagrado: voden izlet za do 50 ljudi s kosilom v Slovenskih Konjicah (sicer brez avtobusnega prevoza).
  2. S prijavo do 7. 9. 2018 vam je zagotovljena vrhunska tekaška majica JOMA!
  3. Prvih 1.000 tekačev prejme izvirni darilni paket, katerega prvi del smo že odkrili: v njem bo steklenička priznanega konjiškega vina Zlati grič (2 dl).
  4. Prijavite se na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton in Konjiški maraton HKRATI. Moči smo združili z Ljubljančani: na oba teka skupaj se lahko prijavite po ceni 55 €.
  5. S strani AZS bomo ocenjeni tudi letos: organiziramo namreč državno prvenstvo v cestnih tekih na 10 km, na 21 km pa gostimo državno prvenstvo za veterane.

 

Prijavite se čimprej: POSAMIČNA PRIJAVA

Skupinske prijave: SKUPINSKA PRIJAVA