Tekači Konjiške atletske šole (KAŠ) smo že pridni! 9. maja pa vas vabimo vse, da se nam pridružite, saj se začenja nova sezona KAŠ-evih treningov!

Tudi letos boste pod strokovnim vodstvom trenerjev Natalije, Ane in Urha vadili pravilne tehnike teka in se skupaj pripravljali za udeležbo na Konjiškem maratonu.

Kako bodo treningi razdeljeni?

Vadili boste ločeno v dveh skupinah, začetni in nadaljevalni, glede na vaše predznanje in fizično pripravljenost. Takega, ki je »premalo« pripravljen, torej ni!

Trening sam pa bomo razdelili takole:

  1. ogrevanje
  2. raztezne vaje
  3. glavni del treninga
  4. iztek
  5. rahlo raztezanje

Treningi tekaške skupine bodo potekali na atletskem stadionu OŠ Ob Dravinji vsako sredo ob 19.30. Ampak pozor – trening ne odpade niti v slabem vremenu, saj imamo na voljo telovadnico! 🙂

Za vadbo boste odšteli 20 € na mesec, če pa se boste odločili za 5-mesečni paket, ki traja od maja do septembra, pa boste tekli le za 10 € na mesec. Paketna prijava se poravna v enkratnem znesku 50 €.

Če se v KAŠ-evo Tekaško skupino še niste prijavili, pa bi si to želeli, to še vedno lahko storite, tako da izpolnite spletno prijavo ali pa se kakšno sredo ob 19.30 zglasite na atletskem stadionu OŠ Ob Dravinji v Slovenskih Konjicah.

PRIJAVI SE ZDAJ!