Če smo »prehitro« odprli posamične prijave, pa dajmo še skupinske! 🙂 Ni prvoaprilska – skupinska prijava na 6. Konjiški maraton je odprta!

Za prijavo skupine potrebujete le:

  • Najmanj 9 sotekačev – prijateljev, sodelavcev ali sorodnikov – katerihkoli!
  • Vodjo skupine (ja, seveda ste lahko to vi!).
  • Ime skupine – bodite kreativni! 🙂
  • Odločitev ali bo vaša skupina odprta za nove tekače ali bo v njej tekla samo vaša družba.
  • Oddajo prijave in izpolnjevanje obrazca.
Gamsi Celjski – največja skupinska prijava na 5. Konjiskem maratonu.

Skupinska prijava je cenovno ugodnejša že v osnovi, vsak enajsti tekač pa teče brezplačno. Ker smo Maraton z dušo, najštevilčnejšo tekaško skupino (do 50 tekačev) nagradimo: dobite brezplačen izlet v Slovenske Konjice, kjer si z vodičem ogledate staro mestno jedro, moderno vinsko klet Zlatega griča in Žičko kartuzijo, nato pa se udeležite še brezplačnega kosila.

Dobro je vedeti:
Tekaško skupino lahko sestavi vsakdo. Med 10 zbranimi tekači spol, starost in dolžina trase niso pomembni. Včasih se na kup zbere skupina prijateljev, drugič se zberejo sodelavci, ansambli, vedno več pa je tudi podjetij, ki spodbujajo gibanje in zdrav način življenja ter svojim zaposlenim omogočijo brezplačno udeležbo.

Tudi skupinska prijava prejme izvirni darilni paket skupaj s vrhunsko tekaško majico JOMA, vendar pa se je prijaviti treba čimprej, najkasneje do 7. septembra. Kasneje namreč paket zaradi logistične izvedbe ni zagotovljen.

Svojo skupino prijavite TUKAJ!