Pomlad trka na vrata in pri KAŠ-u smo že pridno začeli s tekmovalnim delom atletike. 3. maj pa je datum, ki se ga boste še posebej razveselili rekreativni tekači – začenjajo se namreč treningi Tekaške skupine!

Kakor vsako leto doslej, boste pod strokovnim vodstvom trenerjev Natalije in Urha vadili pravilne tehnike teka in se skupaj pripravljali za udeležbo na Konjiškem maratonu v jeseni.

Treningi tekaške skupine bodo potekali na stadionu OŠ ob Dravinji vsako sredo ob 19.30 uri – rekreativci pa boste vadili ločeno v dveh skupinah, začetni in nadaljevalni. Tekači se boste v skupino razvrstili glede na vaše (pred)znanje in fizično pripravljenost.

Če se v KAŠ-evo Tekaško skupino še niste prijavili pa bi si to želeli, to še vedno lahko storite, tako da izpolnite spletno prijavo ali pa se kakšno sredo ob 19.30 uri zglasite na atletskem stadionu OŠ ob Dravinji v Slovenskih Konjicah.

PRIJAVI SE ZDAJ

Za vadbo boste odšteli 20 € na mesec, če pa se boste odločili za 5-mesečni paket, ki traja od maja do septembra, pa boste tekli le za 10 € na mesec – paketna prijava se poravna v enkratnem znesku 50 €.

Veselimo se že ponovnega tekaškega druženja z vami,

se vidimo na treningu,

ekipa KAŠ