V Slovenskih Konjicah bo v nedeljo vršalo od dogajanja. Ritem bitju srca bo iz zvočnikov glavnega odra narekovala glasbena skupina Take off, v prireditvenem šotoru pa se jim bo pridružil še ansambel Banovšek. Da ne bo dolgčas niti ob progi bodo poskrbeli člani Godbe na pihala Slov. Konjice, in muzikantje s harmonikami, na prelomnici 5-ih kilometrov pa bo za dobro razpoloženje poskrbel DJ.

Tekaško prireditev bo v startno-ciljnem prostoru popestrila kopica dogajanja, ki bo obiskovalce in navijače navduševala od 9. ure naprej. Na stojnicah se bodo predstavili lokalni proizvajalci domačih dobrot – Zeliščni vrt Majnika, ki bo ponujal eko zelišča in soli lastne proizvodnje ter odličen domač brezplačen izotonični napitek, izletniška kmetija Lopan – Marvita, ki bo ponujala domače testenine, piškote, sokove in druge dobrote, kmetija Lamperček, ki bo ponujala različne domače mlečne izdelke, turistična kmetija Arbajter, ki bo ponujala domače suhe mesnine, dobrodošlico pa vam bodo izrekli tudi predstavniki TIC Slov. Konjice in Zreče, ki bodo predstavljali turistično ponudbo destinacije.

Nasmeške tekačev in obiskovalcev bo lovila fotografska ekipa Sportide, niti programa pa bosta v Slovenskih Konjicah prepletala moderatorka Tjaša Kangler in strokovni komentator Peter Kavčič. Da bo doživetje popolno, bosta v Zrečah skrbela še povezovalka Urška Firer in strokovni komentator Domen Žnidarič.

Posebej zabavno bo seveda tudi za najmlajše – ekipa Vzajemne obljublja nepozabno animacijo, mlade tekače pa bodo na otroških tekih spodbujale maskote žabec Zrečko, Zlodej in Konjiški zmaj.

Dogajanje se bo po ob poldnevu preselilo v prireditveni šotor, kjer bo ob zabavnem programu in ob slavnostni podelitvi medalj na voljo še jedača in pijača. Nepozabno doživetje zagotovljeno!

Dogajanje v samem centru mesta pa smo letos oplemenitili še z dodatno ponudbo, posebej namenjeno vsem tekačem, ki jo lahko najdete pod ugodnosti. Vzemite si torej še kakšen trenutek več ter raziščite Dravinjsko dolino in njene lepote.