Ste že rezervirali nedeljo, 3. 7. 2016? Ob 11. uri namreč tečemo na Rogli na 3. Uniorjevem teku.

Udeležba na teku je za vse tekače popolnoma brezplačna, najboljše tri v moški in v ženski kategoriji pa bomo še posebej nagradili! Čakale jih bodo namreč super nagrade, ki jih podarjata Unior in Konjiški maraton.

Zmagovalec in zmagovalka 3. Uniorjevega teka bosta prejela vsak po en vikend najem bungalova na Rogli za 4+2 osebi. Drugouvrščeni med moškimi bo domov odnesel komplet ročnega orodja Unior, drugouvrščena tekačica pa se bo lahko prepustila 80-minutnemu razvajanju na masaži Rogla v wellnessu Planja. Tekač in tekačica, ki bosta v cilj pritekla kot tretja, pa bosta svoje sposobnosti lahko ponovno pokazala zadnjo nedeljo v septembru, saj bo vsak od njiju prejel 1 brezplačno startnino za 4. Konjiški maraton.

Več informacij o teku lahko preberite v razpisu, ki ga najdete tukaj, na tek pa se prijavite osebno na dan prireditve ali s pomočjo spletnega obrazca, ki se nahaja tukaj.

Za vse, ki boste na 3. Uniorjevem teku utrdili svojo tekaško pripravljenost in se dokončno odločili za udeležbo na Maratonu z dušo, bomo na Rogli v času trajanja 3. Uniorjevega teka omogočili tudi neposredno prijavo na 4. Konjiški maraton s takojšnjim plačilom.

Se vidimo na Rogli!