Konjiški maraton bo letos potekal 25. septembra in že četrto leto zapored organizatorji za vse tekače in navijače pripravljamo pravo tekaško poslastico. Na najbolje ocenjeni tekaški prireditvi v Sloveniji po oceni AZS v letu 2015, boste vsi teka željni lahko svoje moči preizkusili na polmaratonskih 21, srednjeprogaških 10 ali rekreativnih 5 kilometrov, tisti z velikim srcem pa na enem izmed dobrodelnih tekov. Lani preizkušena dva odra v Slovenskih Konjicah bomo ohranili tudi letos, manjkala pa ne bo niti postojanka v Zrečah in glasbena spodbuda v startno-ciljni ravnini ter vzdolž celotne proge.

Za vas smo odprli zgodnje, cenovno najugodnejše prijave za posameznike, ob tem pa smo poskrbeli tudi za tiste, ki načrtujete udeležbo še na Vokswagen 21. Ljubljanskem maratonu. Letos smo namreč ponovno pripravili paketno prijavo – z eno prijavnico na obe tekaški preizkušnji.

Vsi, ki boste uspešno oddali elektronsko prijavnico in poravnali plačilo prijavnine do 29. 4. 2016 boste na Konjiškem maratonu tekli NAJCENEJE! Pohitite in ujemite najcenejšo prijavo – elektronsko prijavnico izpolnite tukaj

Se vidimo – septembra v Slovenskih Konjicah!