Ste letos imeli v načrtu več športnih aktivnosti … Pa kar niso šle v urnik? Mogoče je bil v koledarčku tudi kakšen daljši tek, pa ni prave tekaške kondicije? Ste stari pod 15 let in vas nismo pustili na maraton? 🙂

Nič hudega: Konjiški maraton pripravlja dodatne, dobrodelne teke!

Osnovnošolci boste tekli na 450, 600 in 1000 m dolgih preizkušnjah, glede na triado. Tek ne bo kar tako! Vsak šolar bo tekel s štartno številko, najboljši trije med deklicami in dečki pa prejmejo medalje, ki jih bomo podelili na odru, kot pravim maratoncem! Prijavnina znaša 5 €, vsaka pretečena razdalja pa bo prispevala v učni sklad lokalnih osnovnih šol.

Za odrasle pa pripravljamo 1000-metrski Tek občanov! Sodelujemo lahko vsi, vsi pa tudi … pomagamo! Z vsako poravnano prijavnino, ki znaša 5 €, prispevate v šolski sklad Šolskega centra Slovenske Konjice – Zreče. Traso lahko pretečete ali se čeznjo sprehodite – tega dobrodelnega teka ne merimo v času.

Načrt dela:
Rezervirajte si zadnjo nedeljo v septembru, 28. 9. 2014.
Povabite prijatelje.
Obujte teniske in preizkusite svoje tekaške moči. Šolarji ob 15.00, odrasli občani pa ob 16.00.
Prijavite se lahko že danes: z izpolnjeno elektronsko prijavnico na naši spletni strani, prijave pa bodo potekale tudi na dan maratona. Ne pozabite! Svojo štartno številko lahko dvignete že 2 uri pred tekom na INFO točki, tam pa lahko poravnate tudi prijavnino oz. prispevek za šolski sklad.