Srečni nagrajenki nagradne igre Saucony, Andreji Črešnar iz Zreč, smo na uredništvu Radia Rogla podelili nagrado – vrhunski Sauconyjev model tekaških copatov Kinvara 4. Andrejo so pričakali vedno nasmejani radijci in del ekipe Konjiškega maratona.

Skupaj z našim Antonom Nonerjem, vodjem organizacijskega odbora Konjiškega maratona, sta stopila tudi pred radijski mikrofon in pozdravila poslušalce, nato pa je Andreja nestrpno pričakovano odpiranje Sauconyjeve darilne škatle opravila kar v živo. Vzkliki navdušenja niso manjkali. 🙂

Nagrajenka je še povedala, da je na Konjiškem maratonu tekla že lani, letos pa ji bo družbo delala družina in vsi člani ansambla Unikat, pri katerem prav Andreja predstavlja glavni vokal. Ideja za športni nastop cele zasedbe pa bi naj padla že lani, ko je najbolj športni izmed vseh članov med tekom na 10 km imel še vedno toliko rezervne energije, da mu je Andreja predlagala, naj naslednje leto pripelje s sabo še druge in posname zabaven filmček. Ostalo je zgodovina.

Oglejte si še sliki in seveda čudovite tekaške copate Saucony, tokrat v sončni rumeni.