Na 5. treningu KAŠ-eve Tekaške skupine je 10 članov, ki pridno trenirajo že od lanskega leta in so bili tudi udeleženci 1. Konjiškega maratona, prejelo motivacijsko nagrado – vrhunsko tekaško opremo znamke Saucony. Tekaške copate, majico in kapo sta si s trdim delom skozi vse leto prislužila tudi strokovna trenerja, Natalija Leskovar in Urh Poteko.

Na treningu se je tako oblikovala tekaška skupina KAŠ – Saucony, ki bo premierno tekla 21. 6. na brezplačnem visokogorskem teku na Rogli v sklopu športnega programa Uniorjevega praznovanja 95-letnice obstoja podjetja, seveda pa bo tekla tudi na 2. Konjiškem maratonu. Novonastala tekaška skupina KAŠ – Saucony je odprta za vse zainteresirane tekače, ki s skupinsko prijavo na Konjiškem maratonu lahko koristijo cenejšo prijavnino.

Kljub prijetnemu presenečenju s strani znamke Saucony pa je 5. Trening Tekaške skupine potekal po ustaljenih tirih in novim napredkom naproti. Še posebej lepo pa je videti, da vsak teden na trening pride še kakšen nov napotkov željan tekač.